Banner Shadow

„A” épület

Lakáslista

Kapcsolat

Galerius Panorama Wellness – siófoki luxuslakások

GALERIUS Panorama Wellness Siófokon, az aranyparton helyezkedik el. A társasházak a Balaton part közvetlen közelében találhatóak, a lakások panorámával rendelkeznek a Balatonra.

A társasház a kor igényeinek megfelelően a legmodernebb technológiával épül, különös figyelmet fordítva az energia hatékony üzemeltetésre.

A társasház aljában optimális méretű energiahatékony wellness – medence, szaunák, jakuzzi – szolgálja a tulajdonosok igényeit. Egy külső medence is megtalálható a kertben.

Teljes kikapcsolódást nyújt az itt tartózkodóknak a közvetlen vízpart és a saját wellness. A kiváló tájolású lakások és panorámás teraszok mind télen és nyáron, míg az M7-es autópálya az ingatlanok könnyű megközelítését szolgálja.

A további komfortról a mélygarázsok, a gépkocsi beállók, valamint a tárolók gondoskodnak. Az A épületben 2 db lift található, melyből az egyik teherszállításra is alkalmas, megkönnyítve az apartmanok bebútorozását.

A gyönyörűen gondozott kert látványa önmagában is kikapcsolódást jelent.

Az ingatlanok befektetésnek is kiválóak, tekintettel a kiváló hasznosítási, bérbeadási lehetőségnek, illetve az egyedi balatoni fekvésnek, panorámának, közvetlenül Siófok aranyparton.

Amennyiben olyan befektetést keres, ami egyedülálló az országban, energia hatékony és kiváló hozamtermelési képessége van, továbbá Ön is tudja hasznosítani, ne habozzon, megtalálta.

  • About Us Gallery
  • About Us Gallery
  • About Us Gallery

Prémium kategória

Lakásokból gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra. a kiváló anyaghasználat, továbbá a jól megtervezett lakások luxus kategóriát jelentenek.

Kiváló befektetés

Az évek során bebizonyosodott, hogy a lakóparkban található ingatlanok árai folyamatosan értékelődnek fel, jóval a piaci átlagot meghaladóan, köszönhetően a kiváló lokációnak és a magas szintű szolgáltatásnak, továbbá a bérbeadhatóságnak.

Teljes kikapcsolódás

A lakópark kényelmét saját belső wellness és külső medence szolgálja. El sem kell mennie otthonról, hogy egy saját wellnessben pihenhessen.

Olcsó üzemeltetés

A lakások a legkorszerűbb energia hatékony hűtő-fűtő rendszerrel kerülnek felszerelésre.

A lakásban felhasznált áram és víz is egyedi mérés alapján történik.

A kiváló anyaghasználatnak köszönhetően a ház nyáron hűvösebb, míg télen melegebb marad, ami szintén támogatja a gazdaságos üzemeltetést.

Elektromos autó töltés

A mélygarázsban elektromos autó töltés kiépítésére van lehetőség.

a lap tetejére